Outdoor Dream Wedding

The Couple:
Johnathan & Shrea wilden altijd een intiem huwelijk... outdoor was de eerste vereiste, een groene grasmat en een stromende rivier ernaast waren de twee andere vereisten die de droom compleet zou maken. Een luchtige, maar toch chique receptie maar belangrijker een mooie ceremonie met close family erbij.

Het SEP team mocht met dit super leuk en lief koppel werken om deze droom realiteit te maken.









Location:
New Babunhol Resort
De lokatie was een van de meest belangrijke factoren voor deze droom. Een lokatie waar de ceremonie zowel de receptie gehouden kon worden bleek niet zo eenvoudig te zijn.  Een groene grasmat en water ernaast bleek niet zo een eenvoudige combinatie te zijn, maar uiteindelijk werd de keus gemaakt voor New Babunhol Resort als de ceremonie lokatie.





Overbridge River Resort werd als receptie lokatie gekozen. Beide lokaties waren precies wat dit koppel zich had ingebeeld .

Ons team ging aan de slag met het koppel en alle details kwamen heel snel al tot leven.
Ze wisten precies wat ze wilden en dat maakte het werk van ons heel makkelijk.
Het kleuren thema van dit huwelijk was: wit, oranje en groen. Frisse kleuren die extra geaccentueerd werden door de natuur.



Wedding day:
7 Juni 2013 werd een prachtige dag vol zon, blijdschap, liefde en familie. Onze dagcoordinator, Meredith Spa heeft het strak maar zeer leuk programma met ze afgewerkt. De stoet vertrok van Overbridge naar Babunhol voor het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke inzegening. Om 18:00 uur vertrok de stoet terug naar Overbridge voor de receptie.

Het SEP Team is erin geslaagd om een ontspannen, intieme en plezierige dag te creƫren voor het koppel en de familie. Groene flowy bruidsmeisjes jurken, witte en zalmkleurige rozen, witte orchideeen en nog andere groene en oranje tinten allemaal details die het geheel af maakten.

Decor:
We wilden de prachtige setting voor zichzelf laten spreken, dus hielden we wit als onze basis kleur. De andere 2 kleuren en natuur texturen versterkten de omgeving - de rivier en de blauwe hemel, rustiek aardse tinten en het oranje van de zon. Het glaswerk, de kaarsen en kleine lichtjes in en rondom de tent zorgden op de receptie lokatie voor een romantische sfeer. De bewerkte flessen die dienden als table number, de onbewerkte glazen flessen en witte zandzakken met thee lichtjes  vulden het geheel aan.
De receptie tent was ook helemaal wit aangekleed, met kleine icicle lights rondom. De witte paper lantarns gaven  die extra "touch of class" aan het geheel.












Het bloemen werk met groen, was precies het item die het geheel verbond met de natuur waarin we ons bevonden.

The Cake:
The wedding cake was een overheerlijke chocolate wedding cake. Om de taarttafel af te stemmen op het geheel is de tafel nog afgemaakt met wit zand en schelpen. Vanwege de outdoor setting, is er gekozen voor een hogere tafel als cake table.




Alle kleine details zoals de bellen die geblazen werden bij lopen van de bruid naar haar aanstaande, de confettie die werd ontpopt bij de eerste kus als Mr & Mrs, de bridal game en als klap op de vuurpijl de wishing lantarns, hebben bij gerdragen aan een onvergetelijke dag.

For more pictures:
Outdoor Dream Wedding

Venues: 
New Babunhol Resort
Overbridge River Resort

Decor:
Splendor Events & Planning

Flowers:
Sonja Vasilda

Wedding Planning:
Splendor Events & Planning

Catering: 
Triple S Catering

Cake:
Grace Samat

Hair & Make - up:
Cassandra Tjon Sien Pien

Fotografie:
SAMIR Photography

Videografie:
Eye-on-Events Media & Photography


Reacties

Populaire posts