With this ring.....



Een trouw ring is zoveel waard dan alleen maar een mooie glanzende ring aan je vinger. Je trouw ring is HET SYMBOOL van de liefde tussen jou en je partner. We hebben de afgelopen tijden veel vragen gehad over het kiezen van je trouwring...Dus heb ik wat research gedaan zodat ik jullie wat tips kon geven.



BUDGET

Een ieder wil een mooie trouwring met alles erop en eraan....maar wat zegt je budget? En is het praktisch?
Ga na samen met je partner hoeveel je zou willen uitgeven aan jullie trouwringen. Remember quality is always better than quantity. Een juwulier zei me ooit eens "als je met een simpele gladde ring start kan je er nog zoveel mee doen op een later tijdstip".






ONDERZOEK

Ga online zoeken naar modellen, check de verschillende winkels die sieraden verkopen. Beperk je niet tot een juwelier. En onderschat nooit een juwelier omdat hij niet in het centrum is. Ga je voor een standaard model of wil je iets uniek hebben? Praat met de juwelieren wat de verschillende mogelijkheden zijn, want die zijn er zeker!


PAST HET BIJ MIJ

Iedereen heeft andere handen. De vorm van je handen spelen dan ook een grote rol bij het aanschaffen van je trouwring. de theorie zegt smalle ringen staan mooi bij korte , brede vingers en brede ringen staan mooi bij lange slanke vingers. De praktijk zegt, zoveel als mogelijk passen om te checken wat bij je past of niet.







COMFORT

Je trouwring heb je 1x24 uur aan, als het niet prettig zou zitten zou je hem niet graag willen dragen.
Het is dus belangerijk om een ring te kiezen die comfortabel zit en tegen een stootje kan. let ook op de pasvorm van je ring, het moet niet te strak maar ook niet te los zitten aan je vinger. Pas je ring 2 weken voor je huwelijksdag weer om te kijken als hij nog even goed zit als de eerste keer. Dit om elkaar te verzekeren dat waneer je hem aantrekt op de grote dag hij perfect zit.


SOORT GOUD

We weten allemaal dat er normaliter word gekozen voor een gouden trouwring, maar er zijn nog andere metaal soorten die gebruikt worden voor trouwringen. De bekendste zijn goud en platina. Goud komt in verschillende kleuren, je hebt rood, wit, geel, grijs en ja je leest het goed ,blauw. Je kan een mooie combinatie maken tussen twee kleuren goud of goud met platina. Men zegt  dat warm geel en roodtinten mooiere staan bij een donkere off getinte huis en wit goud en platina bij een lichtere huis. Ik zeg, ga zelf kijken welke kleuren mooi staan bij je huid en maak dan samen een beslissing.







Hoop dat ik met deze 5 punten wat vragen heb kunnen beantwoorden. Feel free to leave a comment below en als er nog vragen zijn mogen die ook in een comment geplaatst worden.

Valery

Reacties

Populaire posts