Vibrant Romance


The Couple

Eind juli had ik een afspraak met een aanstaand bruidje. Op onze eerste afspraak maakte ik officieel kennis met de nogal rustig en tamelijk verlegen Maureen Bakboord. Tijdens het gesprek al ontpopte ze zich als een zeer bruisende en energieke vrouw. "ik ben een leek op het gebied van trouwerijen" was een van haar eerste opmerkingen.
Wel.... ze was volgens haar een leek op het gebied van alle volgorden en wedding etiquette, but this bride knew exactly what she wanted! And we loved bringing her vision to life! Dit koppel heeft 3 prachtige dochters, en ze hebben die bij alles van deze speciale dag bijbetrokken.

Mark & Maureen hadden niet veel eisen, belangerijk was dat de dag ONVERGETELIJK moest zijn.
Wij van SEP zijn blij dat wij deze wens hebben vervuld!




Location


Centrum Kerk
Ballroom Royal Torarica











De kerkelijke inzegening en het burgerlijk huwelijk heeft plaatsgevonden in de prachtige Centrum Kerk (kerkplein). Op de prachtige tonen van het orgel kwam de bridal party binnen. De kleuren van de bridal party staken scherp af tegen het warme bruin, en zag er daardoor nog frisser uit.
De receptie is in de prachtige, bekend om de
hemelse kroonluchters, ballroom van Royal Torarica gehouden. Het personeel dat de avond samen met ons heeft gedraaid heeft een voortreffelijke job gedaan.
De gasten, die 160 man telden, werden op hun wenken bediend door het attente catering personeel van Torarica.


lime green, aqua en turquoise 

Color scheme :
Lime green, aqua en turquoise.
Voor velen mischien een gedurfde combi, maar niet voor onze maureen! Toen we de kleuren waarover ze sprak bij elkaar plaatste was ze direkt verkocht.




The wedding day

21 September 2013 was een dag van zware regens...maar dat heeft de pret geenszins gedrukt.
De bruid heeft met haar bridal party kunnen brunchen en mocht daarna terug naar de kamer want het team van Classy Beauty Consultants en Salon de La Cruz waren ready om te starten. De wedding coördinatoren van de bruid en bruidegom, respectievelijk Meredith Spa en Sharita Overman hadden de taak voor beide partijen te zorgen. Vanwege de regen was het terrein van Royal Torarica onder water gelopen, dus moest de foto shoot voor het grootste gedeelte naar binnen verhuisd worden. We zijn blij dat we over een team van creatieve fotografen beschikten want die hebben het ondanks de veranderde omstandigheden en locatie prachtige foto's kunnen maken. Toen de regen stopte konden we buiten alsnog een paar foto's maken.



   Decor

aangeklede zaal
guest table 
De ballroom van Torarica is een grote zaal. Onze uitdaging was om deze zaal om te toveren tot een cozy ruimte met een romantic feel. Na het schetsen legde ik het team voor dat we wit zouden gebruiken als basis. Aangezien de zaal groot was en wit juist de illusie van groter geeft, was dit gedeelte heel tricky.
Om de kleuren goed tot uiting te laten komen, hebben we niet met normale spots gewerkt maar met wall washers. Het licht van de wall washers is feller en kwam veel beter tot zijn recht in de grote zaal.
De centerpieces die bestonden uit een spiegel met daarop glaswerk gevuld met heldere,en gekleurde parels met submersible lights en nog kaarsen erom heen, dit maakte het geheel af. Afwisselend per tafel is er ook met gespoten flessen in de kleuren van het huwelijk gewerkt.


guest table
De weerkaatsing van het kaarslicht op het glaswerk, de sparkle van de glitters, de table numbers en het menu in de kleuren van het huwelijk maakten de guest tables een prachtige plek m te zitten.

Voor de wedding backdrop hebben we ervoor gekozen om te werken met chiffon in plaats van satijn. Deze stof is veel lichter en paste beter bij ons romantisch thema.
De spotjes van Torarica die gedimd werden was het laatste detail die nog nodig was op de om de zaal te laten glowen.







The Cake

De cake is een van de zaken die ons bruidje helemaal zelf heeft aangepakt. Ze wilde graag een ontwerp dat de liefde tussen haar en Mark weerspiegelde maar ook de kinderen die door die liefde zijn geboren duidelijk naar voren bracht. Gezien het symbool voor de liefde een hart is, werd het design van de cake een met harten. De twee grote harten symboliseerden de liefde tussen Mark en Maureen en de drie kleinere harten symboliseerden hun drie prinsesjes.



21 September is echt een onvergetelijke dag geworden voor dit gezin. De personal touches van de ceremonie zoals de dochters die hebben voorgelezen tijdens de huwelijks ceremonie, de leuke foto's die de gasten mochten mee nemen naar huis als wedding favor.... en niet te vergeten de swingende band o.l.v Jim Westfa die de gasten samen met het koppel lekker heeft laten swingen op de oldies, de love songs en de echte surinaamse poku's. Als klap op de vuurpijl werd Mark verrast met een speciaal optreden van Bryan Muntslag die voor hun first song "All my Life" ten gehore bracht.
Het eten wasvoortreffelijk en het toetje was uit de hemelovergevlogen. De gasten hebben genoten, mar belangerijker ons koppel heeft genoten.



For more pictures:

Wedding planning

Venues:
Centrum Kerk

Decor

Cake

Wedding accessoires

Visagie

Bridal hair

Fotografie

Videografie

Trouwvervoer




















Reacties

Populaire posts