"OMBRE" To Like or Not to like.....

Hey all,

Zoals ik het op de SEP facebook page al had aangegeven zouden we het vandaag over de "Ombre" trend hebben.  Heel veel mensen praten erover, maar er zijn ook nog een heleboel die niet precies weten wat "ombre"  is of betekent.
Het woordje "Ombre"  is een Franse term en betekent "schaduw." Ombre is meestal een veelkleurige streep, met kleuren die lopen van licht naar donker. He t is een simpel concept, maar met een dramatische indruk. Het leuke hiervan is dat het ombre effect niet alleen met 1 kleur, van donker naar licht of omgekeerd, kan worden gedaan, maar ook verschillende tinten van dezelfde kleur kunnen het ombre effect weergeven.

Deze fashion trend zie je nu echt overal, in kapsel, nagelak, kleding, shoes, etc etc. Deze trend is ook overgewaaid naar de wedding industrie, en de resultaten bij het gebruik van de ombre trend is heel vaak een ware lust voor het oog! Een romantische ombre kleuren schema is een van de top trends op dit moment, alles, van de gehele bruiloften of kleding en accessoires. Het is heel erg gemakkelijk om deze ombre trend over te nemen in uw bruilofts kleuren schema met het eenvoudige gebruik van verschillende tinten van kleuren. We gaan vandaag dan ook bekijken op welke manieren je deze trend kan incorporeren in je wedding

De BMS jurken
Een van de manieren om de ombre trend duidelijk zichtbaar te gebruiken is het toe te passen bij de jurken van de bruidsmeisjes.
Door heel creatief de kleuren te gebruiken, kan je heel veel kanten op. Je kan zoals de foto links 1 kleur gebruiken maar dan een lichte en donkere tint, of ja kan zoals de andere foto verschillen tinten van 1 kleur gebuiken. Je kan dan ook werken met verschillende type jurken bijv, strapless, one-shoulder, halter of ook met verschillende lengtes werken zoals lang, cocktail of midi.

The Dress
Wil je echt het middelpunt zijn van je hele wedding, dan moet je een ombre trouwjurk aantrekken. Het is heel gewaagd, maar met de juiste kleur en model jurk, kan het effect verbluffend mooi zijn. Een subtiele tint, zoals een zeer zachte blush of lavendel, kan dat extra beetje geven aan je wedding dress. Ben je een bruid die wat meer durft, dan doe je rood of roze ombre



Decor
Decoratie is een heel belangerijk deel van je huwelijskfeest omdat het dat deel is die de ambiance van het geheel bepaald. Je kan het ombre effect toepassen bij de bloemen die worden gebruikt in het decor, maar ook de aankleding van de tafel of stoelen.
 

Als je geen ombre wil verwerken in je decor, maar wel een eye - cather voor jezelf wil hebben, dan doe je dan ombre een bruidsbouquet.


Taart & Snacks
Een ombre bruidstaart is de populairste en gemakkelijkste manier om een ​​ombre bruiloft ontwerp te doen. Of het nu opgenomen  is in de eigenlijke taart, de icing of fondant, of allebei! Uw mogelijkheden zijn eindeloos in overeenstemming met uw bruiloft thema.
  
Er zijn nog zoveel andere leuke mogelijkheden die u kan gebruiken om met het ombre effect te werken tijdens uw huwelijk. Denk maar aan nagelak, haar accesoires, bijou's, shoes, uitnodigingen en nog veel meer

Denkt u dat u toch wel een ombre themed wedding wil hebben of  zegt u liever niet..... Laat ons weten, we willen graag van u horen wat u van deze trend vind

Voor meer ombre inspiring pictures "Ombre Wedding Inspiration"

Reacties

Populaire posts