Bridal Fashion




Als bruidje is het vaak een dilemma als het gaat om het vinden van de right dress in Suriname, dit gedeelte, die juist eingelijk een van de mooiste ervaringen zou moeten zijn voor een bruidje, verschoven naar het einde van de planning met alle gevolgen van dien.
Weinig keus, geen begeleiding, en lage kwaliteit zijn een paar van de bottlenecks die wij als planners tegen komen bij het proces van het uitzoeken naar de right dress.
Omdat we onze klanten, maar ook gewoon bruidjes algemeen stressloos en vol plezier hun hunt naar hun wedding dress gunnen, zijn we opzoek gegaan binnen SU naar een bedrijf  die ons alle toeters en bellen wat met dit proces gepaard gaat kan aanbiedden..... u know that special experience that you only see in the movies. Thought it only happened in movies.... it doesnt anymore.....
Let us take you on the journey to find your special dress... Stylish, Classy and Unique......


THE BRAND
Op 29 Juni 1987 werd Lili's Fashion opgericht, de boetiek draait nu met de naam LILI'S. 
LILI'S staat aan de kuldipsighstraat #21. Lilian Pigot is de trotste, but still very humble CEO  & Grace Silverman is the very passionate and very enthusiastic Marketing Manager and stylist van LILI'S. Bij LILI'S kunt u terecht voor uw casual, kantoor, avond, gala en nu ook bruids kleding. je zal met gemak bepaalde maten vinden omdat in de boetiek de maten 00 - 24 gehanteerd worden. But that is not the best part... best part was hearing, dat er van alle kleding die wordt verkocht er maar 1 exemplaar is! Talk about being exclusive ladies! Their mission "De Surinaamse vrouw ongeacht leeftijd of maat door middel van goed advies apart &  stijlvol te kleden". 



Na jaren bezig te zijn geweest met fashion in SU werd er een start gemaakt met het verkopen van gala jurken die meestal bestemd waren voor huwelijksrecepties.  Na informatie te hebben verkregen via hun klanten dat de vraag naar bridal dresses toch wel dringend was, werd gestart met een bridal collection speciaal voor de Surinaamse bruid.
Als aanstaande bruid is het proces van zoeken naar een echte bruidsjurk van kwaliteit nu veel makkelijker geworden. 


THE PROCESS
Okay you just don't walk in a  store, pick a dress and choose it. In Su wordt de jurk meestal als laatst gekocht, and most of the time just because it's beautiful... right?? But actually you should know a lot about more about your day before purchasing your dress.
Welke look will ik? Wat voor theme heeft me wedding....in wat voor setting gaat je receptie zijn...  Over het algemeen hebben de bruidjes vaak niet het idee welke silhouette bij ze past en welke maat ze dragen; en als ze dat wel weten is dat meer omdat ze jarenlang een bepaald beeld hebben gehad van zichzelf in een dress en niet omdat ze al jurken hebben gepast. Things will be different if you work with the proffesional team of LILI'S. Bij LILI'S wordt er vanaf scratch gewerkt met de bruid, you will see your dress dreams go from scratch to reality

THE CONSULT
Het consult is het meest belangerijke proces voordat je een dress purchased. Dit consult bestaat uit 6 belangerijke stappen namelijk:
1. Figuur van de bruid
2. Er wordt dan stijl advies gegeven op basis van het figuur van de bruid
3. Er wordt een album gecreeerd waarin er een aantal jurken zijn in de uitgekozen stijl
4. De bruid kiest uit het album de wedding dress waarvan ze het meest houd
5. De maten van de bruid worden dan hierna opgemeten
6. De jurk wordt besteld



OUR BRIDE


Our model bride Lycintha hebben we door het process & consult laten gaan om de juiste wedding dress te vinden. 

Lycintha heeft een size 8. Vanwege haar figuur en haar lengte staan de meeste silhouettes haar... maar dat wil wel niet zeggen dat het een easy ride was. Lycintha heeft gepast  2 ballgowns, een met een empire waist en de andere met een langer borst stuk,  een trumpet en een mermaid silhouette.

The perfect fit is uit eindelijk de ballgown geworden met het langer borststuk.

De gekozen ballgown is een zeer trendy model met alle elementen van de 2014 trends. Lightweight fabric, beautiful open back... and sparkling details to drool for.  
Voor wat meer "ball" in de gown hebben hebben de stylisten van LILI'S een petticoat onder de jurk gedaan. The finishing touches zijn gedaan door kleine hangende oorbellen toe te voegen en een trendy bandeau instead of veil. 

             

 

De lengte (snelheid) van dit gehele proces hangt dus af van de bruid. Bij snelle response kunt u als bruid uw perfect dress al binnen 2 maanden hebben. Have a model in mind already, just bring it for them and you will get your perfect dress tailored to your size and figure.

So getting married? Loop gauw langs en let your dress dreams become a Stylish, Classy and Unique reality


Hairdresser: Nicole Fung A Loi - Simson
MUA: Lesleyan Liang
Fotograaf: R. Amatjasir
            LILI'S





Reacties

  1. Oew dit bericht is heel leuk. de jurk staat Lycintha prachtig. Boven al vind ik het haar mooi gedaan. #natural

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts