Our 2013 Red, Gold & White Wedding

Het is altijd extra leuk en spannend als iemand die je als familie beschouwd in het huwelijksbootje gaat stappen..of niet soms? To begin this wedding fairy tale right moet ik 2 jaar terug...dus naar 2012.
Dwayne, belde mij op met de mededeling dat hij me dringend moest spreken. Ik kan me het als de dag van gisteren herinneren dat hij bij me kwam en aankondigde "ik wil Jovi vragen om met me te trouwen".....This was the sentence of the start of a real beautiful journey! 
Op 12.12.12 haalde Dwayne, Jovanka thuis op voor een romantisch diner voor twee. Jovanka helemaal ready voor haar uitje wist helemaal niet dat dit de dag zou zijn dat haar leven voor altijd veranderd zou worden.
Na het etentje, werd ze geblindoekt gereden naar het sprookjesachtig verlicht veld van Dhr. Sardjoe op noord. De omstanders werden getrakteerd op een mini spektakel, niet elke dag zie je een man die met een geblindoekte vrouw op fuschia hakken loopt met daarachter een fotograaf en planner op blote voeten die in alle stilte heftige hand directions zat te geven. Nadat Dwayne zijn liefde had verklaard voor Jovanka, dit op het prachtig verlicht veld van dhr. Sardjoe, ging hij op zijn knieeen en vroeg haar om zijn betere helft te worden. She said YES! en de datum werd geprikt voor 12.13.13. Beide mensen hadden het zelfde beeld voor hun grote dag. "classy, elegant, but still a lot of fun". We zijn blij dat wij van SEP deze wens in vervulling mochten doen gaan! 
Op de wedding day, werden we verrast door een landelijke black out....We waren heel blij dat dit werd opgeheven na een aantal uren. Het programma is gewoon door gegaan, en konden we het draaiboek in alle rust afwerken






Dwayne looked very handsome in his white suit. De snit van zijn pak was zeer chique. Witte pantalon,witte jas, met een tweekleurig vest eronder. De das was donker bruin met goudkleurige motieven. Zijn witte schoenen maakte het geheel af. 
Hij heeft voor zijn bruid een bruidsbouquet besteld bestaande uit diep rode rozen. Hij wist precies wat hij wilde dus was het bouquet binnen no time in orde


We mochten weer op Nicole Millerson vertrouwen om onze mooie bruid extra te laten stralen die dag. Ze werkte met haar eigen make-up lijn "Millerson Cosmetics" en zoals altijd heeft ze een voortreffelijke job gedaan, onze bruid zag er Radiant uit!
Jovanka koos voor een niet stanaard klassieke bridal look, but for a more fierce glamorous look on her big day. Sultry smokey eyes met vampy red lips! She looked like a very radiant and exotic bride! Onze bruidegom smolt instantly voor zijn aanstaande.



Dwayne en Jovanka zijn beiden christen en gaan niet naar dezelfde kerkOmdat Jovanka na hun huwelijksdag officieel naar de kerk zou gaan van haar man, besloten ze om de huwelijksvoltrekking en inzegening te doen in de kerk waar zij ging. De dienst begon met een prachtige wedding processional waar de gehele bridal party in delen op verschillen love songs de kerk betraden. 
Het was een prachtge dienst met heel veel emotionele momenten, maar ook een waar de liefde duidelijk aanwezig was. De woorden van Bischop Meye toveren nog steeds een smile op ons gezicht "Dwayne, Jovanka is de suiker in jou koffie en het beleg op je brood". Als klap op de vuurpijl zong Jovanka, die ook lid is van het koor Hope & Togetherness, een vers van een van de liederen die het koor speciaal voor die dag ten gehore bracht. De aanwezigen waren aangenaam verast toen de bruid plotseling opstond met een microfoon in handen de lead vocal zong. Dit koppel mag terug blikken op een speciale dienst vol aah en ooh momenten. Bij de inzegening en het uitspreken van de huwelijksbeloften kwamen een heleboel tissues te voorschijn onder de aanwezigen. Na hartverwarmde geloften, kwam natuurlijk de huwlijkskus, deze werd onder gejuich en geklap aangemoedigd.



De fotoshoot vond plaats in Hotel Krasnapolsky en we mochten dit keer gebruik maken van de diensten van JnS Events Capture. Eerder is ook de pre-wedding shoot op dezelfde lokatie gehouden. De shoot was leuk en luchtig, maar Sharita de wedding coordinator, en Edson de logistics manager lette nauwkeurig op het schema en het vlot verloop.
De bridal party bestaande uit 6 dames en 6 heren, inclusief een best man en maid of honor hebben hun taken naar behoren uitgevoerd en volgden feilloos de aanwijzingen van de fotograaf en coordinator op. 
De bridesmaids hadden een strapless goudkleurige satijnen jurk aan met een sweetheart neckline en een rode sash. leuk was dat de jurk een ingebouwde chiffone "sleep" had. De groomsmen hadden een donkerbruine pantalon aan, een wit hemd, en een tweekleurig vest, met een rode das. De kleding complenteerde elkaar en de koppels vormden prachtige stellen.



De receptie werd gehouden te SOC. Het decor team toverde de zaal helemaal om. Voor de gasttafels zijn wiite en goudkleurige satijnen kleden gebruikt. De sta tafel kregen lange witte satijnen kleden. De receptie, sweetheart en catering tafels waren helemaal rood aangekleed. De taarttafel was hele wit met een rode rhinestone rand. De heerlijke taart is gemaakt doow Hellen Oosterwolde.
Prachtig in het geheel was dat de bridesmaids achter de tafel stonden om de gasten van hun koppel te bedienen, en de groomsmen de bar hebben gedraaid en ook als kelners hebben gefungeerd.





Na de felicitaties, het eten en de taart ceremonie begon het feest in de meest letterlijke zin echt. Wie gedacht had dat deze receptie een herhaling in patroon zou zijn van wat men normaal gewend is, werd zeer aangenaam verast. De bridal games "guess the bride" werd gespeeld. Onze bruidegom heeft zonder problemen de hand van zijn vrouw weten te vinden.Daarna werd het koppel vergast op een prachtig optreden van Clea Rotsburg - Sweet die de soul stirring and emotionally packed "At Last" zong. De soulful voice of Clea filled the room en alle gasten zaten geboeid te luisteren tot till the last tones faded away.








But our groom had also prepared something special for his wife.....He wrote her a song called "I Choose You"... All smiles ging hij achter de keyboard zitten die voor hem was klaar gezet en begon hij met zijn love serenade. Hij zong met alle liefde en emotie die hij bezat, en toch heel kalm spelend en zijn vrouw recht in haar ogen aan kijkend. Jovanka werd al gauw een tissue aangereikt vanwege de tranen die over haar wangen stroomden. Toen Dwayne zijn lied beindigde met een laatste emotione zucht "I choose you" barste de zaal uit in gejuich en gefluit, zijn vrouw trots en emotioneel en nog bijkomend van de verassing, hij met een I love you en mission accomplished face omhelste hij haar.





Zoooooooooooooo en toen werden alle schoenen uitgedaan, en kon de dansi beginnen, van kaseko, naar funk, electric slide we had everything to make the guest move on their feet. The edition of bridal party soul train was een succes! De gehel bridal party heeft met hun couple gefeest. The music even gt us planners moving and groving. de samengestelde band really brought the house down!


En toen was het tijd om te vertrekken....our newly weds went to Eco Resort Inn voor hun heerlijk honeymoon! Ze waren tevreden en zeer blij met het verloop van hun dag. Wij van SEP wensen ze natuurlijk veel geluk en liefde toe, en weten dat ze het bootje varende zullen houden.


Wedding Planning: Splendor Events & Planning


Visagie: Nicole Millerson

Fotografie: JnS Events Capture

Videografie: Dhr. Wijngaarde

Taart: H. Oosterwolde


Honeymoon Lokatie: Eco Resort Inn















    

Reacties

Populaire posts