Dus je gaat trouwen.......


Het begint echt tot je door te dringen, het was geen scene uit een film of een droom, hij heeft je echt gevraagd om te trouwen. Je hebt ja gezegd, ben je er echt ready voor? Ben je klaar om de rest van je leven met deze man te delen? Ben je ready om samen op te bouwen, kinderen te krijgen en om samen oud te worden? Ja?! Goed.....dus je gaat trouwen!!!!Congratulations!!!!!!! #partypoppers #fireworks #sparklers
En nu gaat het beginnen, het echte werk. Al een datum geprikt? Trouw je over 3 maanden, 6 maanden, volgend jaar, it doesn't matter, what matters is a very good planning.
Bij deze blog geef ik jullie 5 rules die je moet onthouden bij het plannen van je huwelijksdag.




Rule 1:
Don't panic!


Het is makkelijk om in paniek te raken bij het organiseren van je huwelijksdag, vooral als je het als koppel alleen moet doen. Je hebt als vrouw waarschijnlijk al jaren gedroomd over hoe je dag eruit zou zien, maar het kan dat je er ook nooit echt aan gedacht hebt, either way de planning moet beginnen. Ga samen als koppel rustig na wat je precies wil en hoe de dag eruit moet zien, van kleur en kleding naar vervoer en lokatie. Wees uniek, en probeer zo veel als mogelijk met je eigen iedeeen te komen ipv het kopieeren van de zaken die je hebt gezien bij het bezoek van jullie laatste huwelijksfeest. Heb je geen flauw idee van wat of hoe .. check out 


Rule 2:
Bepaal je budget


Budgetteren is het belangerijkste aspect van je huwelijksplanning. Jullie moeten weten hoeveel je wil uitgeven, eingelijk moet ik zeggen jullie moeten nagaan hoeveel je bereid bent uit te geven voor jullie grote dag. Ik ben GEEN voorstander van leningen nemen voor 1 dag, maar als jullie het geen probleem vinden mag je dat ook doen. Be aware that life goes on after your guests leave.



Rule 3:
Let op Advies


Wees voorzichtig met allerhande aanbevelingen van mensen om je heen (moeders, tantes, omas, vrienden). Natuurlijk is advies welkom, en tuurlijk mogen anderen je raad geven, maar laat het nooit zover komen dat  iemand ander's idee of mening de boventoon voert op jullie dag, als je het er eigenlijk niet eens mee bent. Jullie dag moet een reflectie zijn van jullie karater niet die van je moeder of zuster etc.





Rule 4:
Do I need a professional? 

Geeft toe als je hulp nodig hebt van een professional. Als je merkt dat het niet lukt met de planning en coordinatie en je totaal geen idee hebt hoe alles moet verlopen, schakel dan iemand in die daar wel weet van heeft. Schakel een wedding planner in. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en bekijk dan de mogelijkheden die de planner of het bedrijf allemaal te biedden heeft








Rule 5:
Investeer in de juiste zaken (!)

Ik heb vaak meegemaakt dat mensen liever keihard betalen voor een limousine waarin ze minder dan een halfuur zitten, dan voor een foto- en of videograaf die alles van de grote dag kan of zal vastleggen.
Zaken zoals ringen, de lokatie, de foto en videograaf  zouden de eerste prioriteit moeten zijn bij het plannen. Kies je toch voor de extrvagante limo, ipv te investeren in een goede videograaf of fotograaf dan kan het zijn dat je of een slechte opname of niet eens een opname hebt om je eraan te herinneren hoe leuk de rit was. Making memories of one of the most special days in your life should be very important, please keep that in mind.
Deze regels zijn natuurlijk geen wet, maar wel een duw in de juiste richting bij het plannen van je huwelijksdag.

And if you need professional help feel fre to call us (597) 742 - 3414 or mail us splendorevents@live.com or you can leave a personal message on our Facebook account.


Reacties

  1. Echt een super toffe blog! Ik zoek zelf een trouwlocatie aan het strand in Zeeland. Ik lees ook de rest even door.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts